Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων

Απρίλιος 12 Απρίλιος 14

Χαιρετισμός,

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο The Lake, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα.
Συναντιόμαστε στα Ιωάννινα, μια σύγχρονη πόλη με ισχυρή πολυπολιτισμική ταυτότητα, σε μια διοργάνωση που επιδιώκει να αποτελέσει θεσμό.
Μέσα από ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ομιλίες, διαλέξεις στρογγυλές τράπεζες και σεμινάρια ενδιαφερόντων περιστατικών, ομιλητές και συμμετέχοντες θα έχουμε την ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εμπειριών.
Επιπλέον, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων δίνει βήμα στους νέους Ποδολόγους και Τεχνίτες Αισθητικής Άκρων.
Σκοπός, είναι η διασφάλιση συνεχούς, υψηλού ποιοτικού επιπέδου εκπαίδευσης και ενημέρωσης της ειδικότητας για όλα τα νεότερα δεδομένα.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων (ΣΠΑΑ) έχει αφιερωθεί στην προαγωγή της επιστήμης της Ποδολογίας, την περαιτέρω εκπαίδευση των μελών του και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της ποδολογικής φροντίδας.
Η διεπιστημονική συνεργασία αποτελεί «κλειδί» για την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας ζωής για τους ασθενείς.
Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές, τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, καθώς και όλους όσοι συμβάλουν στην επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου.
Ευχόμαστε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων να σας ικανοποιήσει επιστημονικά και οργανωτικά.

Με βαθιά εκτίμηση,

Νούνη Πασχαλία

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Ποδολόγος – Εξειδίκευση στο Διαβητικό Πόδι στο ΠΓΝΙ – Εκπαιδεύτρια Σ.Α.Ε.Κ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Απρίλιος 12
Τέλος:
Απρίλιος 14
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Πανελλήνιος Σύλλογος Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων

The Lake Hotel

Αχέροντος 4
Ιωάννινα, 45445 Greece
+ Χάρτης Google
2651 024100
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής