Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΑΙΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ιογενείς Ηπατίτιδες

Απρίλιος 13 Όλη μέρα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

H B’ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και η Ηπατογαστρεντερολογική της Μονάδα, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «ΑΙΧΜΕΣ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» που διοργανώνουν για 2 η συνεχή χρονιά το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» στην Αθήνα.

Η φετινή Ημερίδα είναι αφιερωμένη στις Ιογενείς Ηπατίτιδες. Η Β’ Παθολογική Κλινική έχει μια παράδοση πλέον των 50 ετών στην ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών με ιογενείς ηπατίτιδες καθώς και στην πρωτοποριακή έρευνα και εκπαίδευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Είναι πλέον κοινός τόπος ότι η επιστημονική επικοινωνία και η μετάδοση της γνώσης σήμερα επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους χωρίς απαραίτητα τη φυσική παρουσία. Το διαδίκτυο, οι κατευθυντήριες οδηγίες και η πληθώρα των εκδηλώσεων συνιστούν τους βασικούς πυλώνες της επιστημονικής επικοινωνίας. Η εμβάθυνση όμως στην επιστήμη και η ουσιαστική βελτίωση των γνώσεων θα έρθει μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και τη δυνατότητα για εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα υπό αναθεώρηση και υπό μελέτη.

Στόχος της φετινής Ημερίδας είναι η παρουσίαση «αιχμηρών» θεμάτων που αφορούν τις ιογενείς ηπατίτιδες. Η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει από έγκριτους συναδέλφους με σημαντική εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο ενώ έχει προγραμματιστεί και η παρουσίαση – συζήτηση διδακτικών περιπτώσεων ασθενών με ιογενείς ηπατίτιδες.

Σας περιμένουμε όλους από κοντά να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτή την επιστημονική εκδήλωση που πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη κατανόηση της παθογένειας, διάγνωσης και σύγχρονης αντιμετώπισης των ασθενών με ιογενείς ηπατίτιδες.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Σπήλιος Μανωλακόπουλος Δημήτριος Βασιλόπουλος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Δ/ντής Β’ Παθολογικής Κλινικής

 

Yπό την Αιγίδα των: 

 

             

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Απρίλιος 13
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Β’ Παθολογική Κλινική και Ομώνυμο Εργαστήριο, Ηπατολογικό Τμήμα, Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α., ΓΝΑ Ιπποκράτειο

Αμφιθέατρο Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο»

Βασ. Σοφίας 114
Αθήνα, 115 27 Greece
+ Χάρτης Google