Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας

Ιούνιος 6 Ιούνιος 8

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας συνεχίζοντας την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης, διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας, το οποίο θα λάβει χώρα στις 6 – 8 Ιουνίου 2024, στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στο Ηράκλειο Κρήτης. Μια πόλη, με μακραίωνη ιστορία, σταυροδρόμι τριών ηπείρων και των θαλάσσιων δρόμων της Μεσογείου. Γενέτειρα του πρώτου Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, του Μινωικού.

Συμπληρώνοντας τα 30 έτη από την ίδρυση της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας, από 25 πρωτοπόρους και εμπνευσμένους αναισθησιολόγους που – αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες εκείνης της εποχής – συνέστησαν την Ελληνική Εταιρεία Πόνου, έχουμε την υποχρέωση κοιτάζοντας προς το μέλλον να πάρουμε μαζί τα μαθήματα του παρελθόντος, συνεχίζοντας με αφοσίωση και αποφασιστικότητα τον αγώνα και το έργο τους.

Σε ένα σύγχρονο παγκόσμιο κοινωνικό περιβάλλον με περιορισμένους πόρους και ανισότητες στην υγειονομική περίθαλψη, ηθική επιταγή για όλους τους επαγγελματίες υγείας αποτελεί η αναγνώριση της διαχείρισης του πόνου ως ανθρώπινο δικαίωμα. Οι προσπάθειες μας είναι απαραίτητες και επιβάλλεται να συνεχισθούν παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Το επιστημονικό μας πρόγραμμα έχει στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την κατάρτισή μας μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, τον εποικοδομητικό διάλογο, τα κλινικά φροντιστήρια και την παρουσίαση των νέων θεραπειών και ερευνητικών δεδομένων.

Στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα κληθούν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας καθώς η συμβολή, η συνεργασία και η ενεργός παρουσία σας αποτελούν κύρια συστατικά της επίτευξης των στόχων του Συνεδρίου μας.

Αθηνά Κολοτούρα

Πρόεδρος

Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Υπό την Αιγίδα: 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιούνιος 6
Τέλος:
Ιούνιος 8
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας
Website
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Ξενοδοχείο AQUILA Atlantis Hotel

Ύγείας 2
Ηράκλειο, Κρήτη 712 02 Greece
+ Χάρτης Google
281 810 0100
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής