Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2η Εκπαιδευτική Διημερίδα «Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές»

Απρίλιος 12 Απρίλιος 13

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
 
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
 
Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 2ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας υπό τον τίτλο: “Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές”.
Η Εκπαιδευτική Διημερίδα που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στην Αθήνα, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ), με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων διεθνούς απήχησης, με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία αλλά και εκπαιδευτική δεινότητα που διασφαλίζουν την μεταλαμπάδευση των σύγχρονων γνώσεων σε νεότερους αλλά και έμπειρους συναδέλφους.
Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις στους τομείς της Χειρουργικής Ογκολογίας Πεπτικού & των Μεταμοσχεύσεων είναι διαρκείς: νέες μέθοδοι, νέα θεραπευτικά σχήματα, νέες τεχνικές αντιμετώπισης. Και όλα δείχνουν ότι η φαρέτρα της ιατρικής θα συνεχίσει να γεμίζει με περισσότερα και πιο αποτελεσματικά “βέλη”. Η πρόσφατη μάλιστα διενέργεια μεταμόσχευσης ήπατος από ζώντα δότη για πρώτη φορά στην Ελλάδα ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών από την Ιατρική μας κοινότητα ακόμη ψηλότερα.
Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή της εκδήλωσης αποτελείται από πολλούς καταξιωμένους συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, γεγονός που εγγυάται το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των εργασιών της Διημερίδας καθώς και την δέουσα διεπιστημονική προσέγγιση των δύσκολων και πολύπλοκων προβλημάτων της ιατρικής μας καθημερινότητας.
Σας προσκαλώ στην 2η Εκπαιδευτική μας Διημερίδα προσδοκώντας στην ενεργό συμμετοχή σας σε μια υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση με διακεκριμένους προσκεκλημένους.


Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Γ. Σωτηρόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Essen, Καθηγητής Χειρουργικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Απρίλιος 12
Τέλος:
Απρίλιος 13
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ)

Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή