We are team, #myrtalycongressteam!

“Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results.” –Andrew Carnegie

Το όνομά μας

H επιλογή του ονόματος “Myrtaly” για την εταιρεία μας, έγινε με γνώμονα την αγάπη μας για τον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, έναν τόπο γεμάτο ιστορία και παραδόσεις. Το όνομα μας συμβολίζει τη δυναμική, τη σιγουριά, την εμπιστοσύνη!

Η μητέρα του Αλεξάνδρου, Ολυμπιάδα, καυχιόταν για την καταγωγή της από την γενιά των Μολοσσών της Ηπείρου και του ήρωα Αχιλλέα. Η νεαρή Μυρτάλη (το δεύτερο όνομα της Ολυμπιάδας) όχι μόνο έλαβε εξαιρετική παιδεία στην αυλή της αρχαίας Αμβρακίας αλλά μυήθηκε και στα Βακχικά Μυστήρια, ενώ υπήρξε ιέρεια του Μαντείου της Δωδώνης και των Καβιρείων Μυστηρίων της Σαμοθράκης.

Σταυρούλα Λιόντου / Stavroula Liontou

ΔιαχειρίστριαΝόμιμος  εκπρόσωπος Myrtaly Congress / Congress Project Manager, Administrative and Accounting Management

H Σταυρούλα Λιόντου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων λαμβάνοντας υποτροφία από γνωστό κληροδότημα. Μετά την λήψη του πτυχίου της ασχολήθηκε με τη διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων ενώ παράλληλα ανέπτυξε τις γνώσεις της αποκτώντας δύο μεταπτυχιακά διπλώματα στην Οικονομική Ανάλυση, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και λίγο μετά στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η δωδεκαετή της πείρα (2007-2021) στην διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, απαριθμεί τριψήφιο αριθμό συνεδρίων, ημερίδων, ενημερωτικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνια ή/και με διεθνή συμμετοχή. Από το 2007 έως το 2017 εργάστηκε στον τομέα της διοργάνωσης συνεδρίων ως Project Manager, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση μεγάλων συνεδρίων ευρείας γκάμας, ενώ παράλληλα είχε αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου. Από το 2019 έχει αναλάβει τη διεύθυνση της Myrtaly Congress. Έχοντας αποκτήσει την άδεια Α΄ τάξης Λογιστή-Φοροτεχνικού, κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε λογιστήρια μεγάλων επιχειρήσεων, και λογιστικών γραφείων στην Ήπειρο.

Ελισσάβετ Κώστα / Elissabeth Kosta

Congress Project Manager, Business Travel Consultant

Η Ελισσάβετ Κώστα αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια έλαβε το δίπλωμά της, από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι διδάκτορας του Ιονίου Πανεπιστημίου και η έρευνα της επικεντρώνεται σε θέματα πολιτιστικής διαχείρισης και σε θέματα πολιτιστικού τουρισμού. Παράλληλα με τις σπουδές της, η εργασιακή της πείρα ως Project Manager και υπεύθυνη του τμήματος επαγγελματικών ταξιδιών σε συνεδριακά γραφεία (2008-2021), της έδωσε την δυνατότητα να διοργανώσει κάποια από τα μεγαλύτερα πανελλήνια ιατρικά συνέδρια του χώρου. Επιπλέον, έχει διοργανώσει ημερίδες και συνέδρια σε διάφορες πόλεις και συνεδριακούς χώρους ανά την Ελλάδα με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μέσα από την δεκαετή και πλέον πείρα της, οι εργασίες της ως Project Manager επικεντρώνονται στο σχεδιασμό και καθορισμό του συνεδριακού προφίλ, χάραξη στρατηγικής και στόχων, επιλογή και δέσμευση συνεδριακού χώρου, οριστικοποίηση και οργάνωση του επιστημονικού προγράμματος, διαχείριση Abstracts, οργάνωση ταξιδίων για τους συμμετέχοντες των συνεδρίων (εισιτήρια, ξενοδοχεία, μετακινήσεις), σύνταξη προϋπολογισμού-απολογισμού συνεδρίου, καταμερισμός αρμοδιοτήτων στην ομάδα έργου, οργάνωση και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων εργασιών έργου, οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, γραμματειακή υποστήριξη για τις ανάγκες των συνεδρίων.Μέσω της εργασιακής πείρας της με τον συνεδριακό τουρισμό καθώς και με τον πολιτισμό μέσα από την ακαδημαϊκή της δραστηριότητα, ανέπτυξε σημαντικές δεξιότητες, υπευθυνότητα, συνέπεια και πρωτοβουλία, δεξιότητες ηγεσίας ομάδας, καθοδηγητικές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα.

Βίκυ Κώστα / Vicky Kosta

Press Officer, Public Relations, Communication & Social Media Manager

H Βίκυ Κώστα σπούδασε Νεοελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ωστόσο την «κέρδισε» η δημοσιογραφία. Την υπηρέτησε για περισσότερα από 13 χρόνια με καθημερινό ρεπορτάζ, παρουσιάσεις δελτίων ειδήσεων και εκπομπών και αρθρογραφία σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και γράφοντας ιστορίες (παλιές και νέες) σε πανελλαδικά site, όπως το protagon.gr, το insidestory κ.α. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ANT1 Media Lab. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το πρόγραμμα επιμόρφωσης στο Αστυνομικό και Δικαστικό Ρεπορτάζ από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η αγάπη της για τα Ιωάννινα, την πόλη που ζει και δραστηριοποιείται, την οδήγησε το 2015 να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Ιωαννίνων, αναλαμβάνοντας παράλληλα το σχεδιασμό μεγάλων εκδηλώσεων στα Ιωάννινα. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 συμμετείχε στην επικοινωνιακή ομάδα του εκλιπόντος Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. «Βλέπει» τη διοργάνωση μέσα από το σύγχρονο πρίσμα της διάδοσης και προώθησης του συνεδρίου / εκδήλωσης μέσω των social media και την επικοινωνία τους σε στοχευμένο κοινό. Διαθέτει πολυετή πείρα στην επικοινωνία, τη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και τις Δημόσιες Σχέσεις. Η πείρα της αυτή, απορρέει από την εργασία σε ομάδες επικοινωνίας προσώπων και εταιρειών και εγγυάται την επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε ανάλογου project. Εξάλλου λατρεύει την ανθρώπινη επαφή και τις συνεργασίες με ανθρώπους με όραμα. Η δημιουργικότητα, οι νέες ιδέες και οι καθημερινές προκλήσεις της δίνουν ζωή και αποτελούν καθημερινή «τροφή».

Μαρία Αυγερινού / Maria Avgerinou

Travel Expert

Email: travel@myrtalycongress.gr

Κωνσταντίνα Γωγούλη / Konstantina Gogouli

Assistant Project Manager

Email: help@myrtalycongress.gr

Σοφία Φίλου / Sophia Filou

Graphic Designer

Ανδρονίκη Σίντου-Μαντέλα / Androniki Sintou-Mantela

Assistant Accounting

Email: ac@myrtalycongress.gr

Μάρα Σεμερτζόγλου / Mara Semertzoglou

Communications and PR Manager

Σίμος Φασουλιώτης / Simos Fasouliotis

Αναλυτής προγραμματιστής

Γιώργος Γεωργούλας / George Georgoulas

Videographer / Technician

Κώστας Μανταλιάς / Kostas Mantalias

Videographer / Photographer / Technician