Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση βιβλίου: Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ; Ο ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ απαντά στην Βίκυ Φλέσσα

Ιούνιος 14, 2023 @ 7:00 μμ

Tο βιβλιοπωλείο “Αναγνώστης” και οι Εκδόσεις “Αρμός” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου “Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;

Ο ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ απαντά στην Βίκυ Φλέσσα”, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 & ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των ΓΑΚ, Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ηπείρου (ΙΑΜΗ), Δ. Φιλοσόφου & Γλυκήδων, Κάστρο Ιωαννίνων.

Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν οι: Φώτης Μωρόγιαννης, Ψυχίατρος, Δρ. Ιατρικής Παν. Ιωαννίνων και η συγγραφέας του βιβλίου Βίκυ Φλέσσα.

Το βιβλίο αναφέρεται στις απαντήσεις που έδωσε ο διάσημος ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ σε μια σειρά από καίρια ερωτήματα, με βάση την οικογένεια, το ασυνείδητο, το διαδίκτυο, την αγάπη και άλλα πολλά, όπου το ιδιωτικό διαπλέκεται με το κοινωνικό, της Ελλάδας που αλλάζει, αλλά και με το πολιτισμικό, ψυχικό και μια δέσμη από σοβαρά ζητήματα.

Ο αείμνηστος ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ συζήτησε με τη Βίκυ Φλέσσα, στη γνωστή και μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση «Στα Άκρα», όπου φιλοξενούνται κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο του πνεύματος και της επιστήμης, διανοητές από τον ελλαδικό χώρο και τον Ελληνισμό της Διασποράς, καθώς και πρόσωπα του δημόσιου βίου, που με τον λόγο τους κομίζουν γνώσεις και στοχασμούς.

Διοργάνωση / επικοινωνία: Myrtaly Congress

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιούνιος 14, 2023
Ώρα:
7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Myrtaly Congress
Phone
(+30)6948649559
Email
info@myrtalycongress.gr
Website
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Αίθουσα Εκδηλώσεων των ΓΑΚ, Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ηπείρου (ΙΑΜΗ)

Δ. Φιλοσόφου & Γλυκήδων, Κάστρο Ιωαννίνων
Ιωάννινα, Greece