Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

Σεπτέμβριος 26 Σεπτέμβριος 29

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.). Το Συνέδριο, το οποίο έχει καταστεί θεσμός, «επιστρέφει» στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Electra Palace, στις 26 – 29 Σεπτεμβρίου 2024.

O Π.Ε.Σ.Ε. μέσα από τις προσπάθειές του, επιδιώκει να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της γνώσης για την επιληψία. Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και τη διαχείριση των ατόμων με επιληψία.

Επιπλέον, μέσω του Συνεδρίου, θα δοθεί η δυνατότητα στους συνέδρους να συναντηθούν και να δικτυωθούν με επιστήμονες από την Ελλάδα και κορυφαίους επιληπτολόγους από το εξωτερικό, οι οποίοι θα κληθούν να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Στόχος, η συγκρότηση ενός ενδιαφέροντος και υψηλού επιπέδου Επιστημονικού Προγράμματος, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Επιληψία και τα συναφή επιληπτικά σύνδρομα. Η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν κύρια συστατικά της επίτευξης των στόχων του Συνεδρίου μας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Αθανάσιος Κοβάνης

Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Ε.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Σεπτέμβριος 26
Τέλος:
Σεπτέμβριος 29
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
www.epilepsycongress.gr

Διοργανωτής

(Π.Ε.Σ.Ε.) Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας
Phone
+30 (26510) 73519
Email
info@grlae.com
Website
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Ξενοδοχείο Electra Palace

Αριστοτέλους 9
Θεσσαλονίκη, 546 24 Greece
+ Χάρτης Google
231 029 4040