Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

27ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος & 15ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής & Νέων Ιατρών

Απρίλιος 16, 2021 - Απρίλιος 18, 2021

Το Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΣΦΙΕ) διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το 1994 και κάθε χρόνο φιλοξενείται σε διαφορετικό παράρτημα.

Αποτελεί διοργάνωση ορόσημο της ΕΕΦΙΕ και παρέχει τη δυνατότητα σε χιλιάδες φοιτητές επιστημών υγείας να εξοικειωθούν και να προωθηθούν στο επιστημονικό και ερευνητικό στερέωμα. Στα πλαίσια του συνεδρίου δίνεται η ευκαιρία στους φοιτητές να αναπτύξουν επιστημονικό και ερευνητικό έργο, να εξοικειωθούν με την παρουσίαση επιστημονικών εργασιών, μέσα από τη συμμετοχή τους σε στρογγυλές τράπεζες και την εκπόνηση ελεύθερων ανακοινώσεων που συνάδουν με τα ενδιαφέροντά τους. Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πρακτικά workshop και να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους καθηγητές αλλά και να γνωρίσουν συμφοιτητές τους από όλη την Ελλάδα.

Το ΕΣΦΙΕ κατατάσσεται ανάμεσα στα πλέον διαχρονικά συνέδρια της χώρας, ενώ παράλληλα το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, εμπνέοντας τους νέους φοιτητές, βάζοντας τις βάσεις για τη γέννηση των μελλοντικών επιστημόνων.

PARTICIPATION KIT

Registration

Submission of Presentation

Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα

Μοριοδότηση: Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME χορηγούνται 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

SPONSORSHIP KIT

Έγκριση ΕΟΦ
Έντυπο Χορηγικών Δραστηριοτήτων
Έγκριση ΣΦΕΕ

PRESS & SOCIAL MEDIA KIT

Poster
Δελτίο Τύπου 27ο ΕΣΦΙΕ & 15ο Forum
Facebook Event

SPONSORS
Χορηγοί | 27ο ΕΣΦΙΕ & 15ο Forum
ΑΙΓΙΔΕΣ
Αιγίδες | 27ο ΕΣΦΙΕ & 15ο Forum

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Απρίλιος 16, 2021
Τέλος:
Απρίλιος 18, 2021
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
www.27esfie.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Online

Διοργανωτής

Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΕΦΙΕ)