Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Μουσική παράσταση «Το Ρόδον της Ανατολής»

Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης Δωδώνη, Greece

Η παράσταση «Το ρόδον της Ανατολής» εκτυλίσσεται στην Ελλάδα του 1950, μέσα σε ένα κουπέ τρένου όπου συναντιούνται πρόσφυγες από διάφορες περιοχές της Μ. Ασίας, του Πόντου και της Καππαδοκίας.
Όπως συχνά συμβαίνει στα ταξίδια, οι επιβάτες αρχίζουν να συζητούν. Μέσα από πρωτότυπα τραγούδια και κείμενα ξεδιπλώνονται έξι ιστορίες ανθρώπων από τις οποίες ξεπροβάλουν οι μνήμες και η νοσταλγία από την πατρίδα τους πριν τον ξεριζωμό, το περιπετειώδες ταξίδι στην Ελλάδα, τα προβλήματα της προσαρμογής και αφομοίωσής τους στο νέο περιβάλλον, αλλά και η σωρεία των θετικών επιδράσεων, που προκάλεσε η έλευση των προσφύγων στην οικονομική και πνευματική ζωή της Ελλάδας. Στη συζήτηση παρεμβαίνει και ο περιφερόμενος ελεγκτής εισιτηρίων μεταφέροντας την οπτική των ντόπιων για τους Έλληνες της Ανατολής.
 
 
 
 

16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας (Υβριδικό)

Epirus Palace 7th km National Road Ioannina - Athens, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Greece

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας (Υβριδικό) θα πραγματοποιηθεί στις 23 - 24 - 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.
Έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και τη διαχείριση ασθενών στον τομέα της επιληψίας.
Μοριοδότηση: Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME χορηγούνται 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).
 
 
 
 
 
 
 
 

7th South-East Europe Design Automation, Computer Engineering, Computer Networks and Social Media Conference

Science & Technology Park of Epirus, Ioannina, Greece University Campus, Ioannina, Ioannina, Greece

The 7th South-East Europe Design Automation, Computer Engineering, Computer Networks and Social Media Conference (SEEDA-CECNSM 2022), in its 7th year, is technically co-sponsored by the IEEE Computational Intelligence Society (CIS), it will be jointly organized by the Department of Informatics & Telecommunications, Department of Accounting and Finance, School of Economics and Administrative Sciences, University of Ioannina Greece and Departments of Electrical & Computer Engineering, and Informatics , University of Western Macedonia, Greece.
 
 
 
 
 
 
 

Εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου Virtualand

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας Χώρος Δημοτικής Αγοράς, Κόνιτσα, Greece

Στόχος του προγράμματος “Virtualand” είναι ο εντοπισμός, η προστασία και η διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της διασυνοριακής περιοχής μέσω της προβολής περιεχομένου σπάνιων και πολύ σημαντικών περιουσιακών στοιχείων των βιβλιοθηκών και η λειτουργία του ως ένα ελκυστικό τουριστικό πακέτο που οδηγεί σε ένα κοινό σημείο αναφοράς για όλους τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή προκειμένου να αποκτήσουν μια εμπεριστατωμένη εμπειρία με υλικά και άυλα αγαθά και να κατανοήσουν καλύτερα τις παραδόσεις, την ιστορία και τον πολιτισμό των ντόπιων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιστημονική Ημερίδα: Προαναλυτικές παράμετροι που επηρεάζουν την πρόσβαση στη βέλτιστη θεραπεία των ασθενών

Αμφιθέατρο Φυσιολογίας “Γ. Κοτζιάς”, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Μικράς Ασίας 75, Αθήνα

Η Επιστημονική Εκδήλωση «Προαναλυτικές Παράμετροι που Επηρεάζουν την Πρόσβαση στη Βέλτιστη Θεραπεία των Ασθενών» θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στην Αθήνα, σε υβριδική μορφή.

Η συμμετοχή στην Επιστημονική Εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερίδα: Καρκίνος του Μαστού (ΙΙ) , μας αφορά όλους

Hotel Du Lac (Αίθουσα Δωδώνη) Κ. Παπούλια & Ίκκου, Ιωάννινα, Greece

H εταιρεία Myrtaly Congress, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teddy Bear Afternoon Tea (Vol 2) «Νύχτα Θαυμάτων»

Epirus Palace 7th km National Road Ioannina - Athens, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Greece

Το Epirus Palace Hotel Congress & Spa και η εταιρεία διοργάνωσης Συνεδρίων και εκδηλώσεων Myrtaly Congress διοργανώνουν για δεύτερη φορά στην πόλη μας, μια πρωτότυπη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά.

Η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή θα μας εισάγει στο νόημα των Χριστουγέννων αφηγούμενη το μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της με τίτλο «Νύχτα Θαυμάτων» (εκδόσεις Λιβάνη).

Η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης είναι το… αερόστατο του Epirus Palace, το οποίο θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν σε αυτό και να φωτογραφηθούν.
 
 
 
 
 
 
 
 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων»

Ξενοδοχείο Divani Palace Παπαναστασίου 19, Λάρισα, Greece

To Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 (16:00 – 20:00) και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 (09:00 – 18:00), στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα και διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
 
 
 
 
 
 
 

Πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για την Επιληψία με σύνθημα «Φωτίζοντας τη σκοτεινή πλευρά!»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.) και ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.), αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία διοργάνωσης πανελλήνιας δράσης ευαισθητοποίησης για την Επιληψία με σύνθημα «Φωτίζοντας τη σκοτεινή πλευρά!» και με τη συμμετοχή Δήμων της χώρας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εκπαιδευτική Ημερίδα: Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές

Royal Olympic Athens Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα, Greece

Εκπαιδευτική Ημερίδα υπό τον τίτλο: “Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές”, διοργανώνει το Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ).

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερίδα SMART TOUR – Ευφυής τουρισμός στις πολιτιστικές διαδρομές

Αμφιθέατρο Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ισόγειο) Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Greece

Στο πλαίσιο του έργου «SMART TOUR – Ευφυής τουρισμός στις πολιτιστικές διαδρομές», που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ε.Σ.Π.Α. 2014 – 2020, Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας, Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA II «Ελλάδα – Αλβανία», διοργανώνεται Ημερίδα, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (ισόγειο). Ώρα έναρξης: 09:30 π.μ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ioannina University Courses in Pathology – IUCP 2023

Epirus Palace 7th km National Road Ioannina - Athens, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Greece

Ioannina University Courses in Pathology (IUCP) are postgraduate courses on selected topics of Human Pathology.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΙΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ Λίπωση του ήπατος – η σιωπηλή πρόκληση

Αμφιθέατρο, Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» Βασ. Σοφίας 114, Αθήνα, Greece

Ημερίδα με θέμα: ΑΙΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ: Λίπωση του ήπατος – η σιωπηλή πρόκληση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο».

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη Β’ Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Εργαστήριο,
Ηπατολογικού Τμήματος, Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., ΓΝΑ «Ιπποκράτειο».
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερίδα «Γνωστική Έκπτωση και Επιληψία»

Ξενοδοχείο Golden Age Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα, Greece

H ημερίδα εντάσσεται στις διαρκείς προσπάθειες του Π.Ε.Σ.Ε. για επιστημονική εκπαίδευση για την επιληψία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FLUX EMERGENCE WORKSHOP 2023

Bellonio Cultural Center, Fira Santorini Santorini, Greece

The Flux Emergence Workshop 2023 will be held during 5-9 June 2023, at the island of Santorini, Greece.

Παρουσίαση βιβλίου: Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ; Ο ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ απαντά στην Βίκυ Φλέσσα

Αίθουσα Εκδηλώσεων των ΓΑΚ, Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ηπείρου (ΙΑΜΗ) Δ. Φιλοσόφου & Γλυκήδων, Κάστρο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Greece

Tο βιβλιοπωλείο “Αναγνώστης” και οι Εκδόσεις “Αρμός” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου “Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ; Ο ψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ απαντά στην Βίκυ Φλέσσα”, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 & ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των ΓΑΚ, Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ηπείρου (ΙΑΜΗ), Δ. Φιλοσόφου & Γλυκήδων, Κάστρο Ιωαννίνων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ανοιχτή εκδήλωση συνυπογραφής του καταστατικού ίδρυσης του «ΔΙΚΤΥΟY ClimaNet»

Αμφιθέατρο Ιερού Μετοχίου Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Νήσος Ιωαννίνων Νήσος Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Greece

Στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή εκδήλωση συνυπογραφής του καταστατικού ίδρυσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, με διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ClimaNet».

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθολογικής Ανατομικής: Η Παθολογική Ανατομική στα Ίχνη του Θεραπευτή Κένταυρου Χείρωνα

Domotel Xenia Volos Πλαστήρα 1, Βόλος, Greece

Για τέσσερις ημέρες, προσκεκλημένοι, διακεκριμένοι Παθολογοανατόμοι από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, συναντιούνται στην περιοχή όπου, σύμφωνα με το θρύλο, ζούσε ο Κένταυρος Χείρωνας, αυτός, που με τις γνώσεις του στη Βοτανολογία, θεράπευε απλούς ανθρώπους και ημίθεους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: «Η Τεχνολογία ως Κινητήριος Δύναμη για Επαυξημένες Πολιτιστικές Εμπειρίες»

Αμφιθέατρο Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, Greece

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο με τίτλο: «Η Τεχνολογία ως Κινητήριος Δύναμη για Επαυξημένες Πολιτιστικές Εμπειρίες» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 (ώρα έναρξης 09:45 – ώρα λήξης 14:00) και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 (ώρα έναρξης 10:00 – ώρα λήξης 15:00), στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου: «SMART TOUR – Ευφυής τουρισμός στις πολιτιστικές διαδρομές», με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Σταύρο Δ. Νικολόπουλο και χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος «Ε.Σ.Π.Α. 2014 – 2020, Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας, Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA II «Ελλάδα – Αλβανία».
 
 
 
 
 
 

Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας

Πανελλαδικά Online

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας / World Hepatitis Day, όπως έχει οριστεί η 28η Ιουλίου, προχωρά σε πολύπλευρες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Επιμελητηρίου Ιωαννίνων “Go Local”

Πλατεία Μαβίλη, Ιωάννινα Πλατεία Μαβίλη 14, Ιωάννινα, Ιωαννίνων, Greece

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Έκθεση Τοπικών Προϊόντων “Go Local”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου «ΔΙΩΝΗ»

Ξενοδοχείο Du Lac, (αίθουσα ΔΩΔΩΝΗ) K. Παπούλια &, Ίκκου, Ιωάννινα

Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου: Διώνη: Υπολογιστική Υποδομή Επεξεργασίας και Ανάλυσης Μεγάλου Όγκου Δεδομένων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο «Du Lac» (Αίθουσα Δωδώνη), Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου σε επίπεδο επιστημονικών δημοσιεύσεων, σε επίπεδο υποστήριξης φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και παροχής υπηρεσιών σε νεοφυείς επιχειρήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

Royal Olympic Athens Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα, Greece

Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και τη διαχείριση ασθενών στον τομέα της επιληψίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υβριδική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου SOSAME (Χαλκίδα)

Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» Αρεθούσης 146, Χαλκίδα, Greece

Υβριδική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου: Πρωτότυπη μέθοδος διάγνωσης, τεκμηρίωσης και ανάδειξης - ανάλυσης σωστικών ανασκαφών - SOSAME, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υβριδική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου SOSAME (Κέρκυρα)

Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα Κέρκυρα, Greece

Υβριδική Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου: Πρωτότυπη μέθοδος διάγνωσης, τεκμηρίωσης και ανάδειξης - ανάλυσης σωστικών ανασκαφών - SOSAME, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΣΠΑ on the road!

Ήπειρος (Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα) , Greece

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πρωτοβουλίας της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Europe in my Region #EUinmyRegion, που αποσκοπούν στην ανάδειξη της δράσης της ΕΕ για τις Περιφέρειες ολόκληρης της Ευρώπης, με στόχο την προβολή συγχρηματοδοτούμενων έργων, που υλοποιήθηκαν στην περιοχή μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερίδα ΚΕΕΠΗ: Πρότυπο Κέντρο Εμβαθυμένης Εικονικής, Επαυξημένης και Μικτής Πραγματικότητας Περιφέρειας Ηπείρου

Αίθουσα εκδηλώσεων Βιβλιοθήκης Παραρτήματος Άρτας, 1ος όροφος Κωστακιοί, Άρτα, Άρτα, Πανεπιστημιούπολη, Greece

Ημερίδα στο πλαίσιο του έργου: ΚΕΕΠΗ: Πρότυπο Κέντρο Εμβαθυμένης Εικονικής, Επαυξημένης και Μικτής Πραγματικότητας Περιφέρειας Ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 στην Αίθουσα εκδηλώσεων Βιβλιοθήκης Παραρτήματος Άρτας (Πανεπιστημιούπολη - Κωστακιοί, Άρτα, 1ος όροφος).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιστημονική Εκδήλωση: Προαναλυτικές παράμετροι που επηρεάζουν την πρόσβαση στη βέλτιστη θεραπεία των ασθενών

Ξενοδοχείο Golden Age Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα, Greece

Η Επιστημονική Εκδήλωση «Προαναλυτικές Παράμετροι που Επηρεάζουν την Πρόσβαση στη Βέλτιστη Θεραπεία των Ασθενών» (2η συνάντηση) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Golden Age, στην Αθήνα σε υβριδική μορφή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τι γεύση έχουν τα Χριστούγεννα; (Χριστουγεννιάτικη αγορά στα Ιωάννινα)

Πλατεία Μαβίλη, Ιωάννινα Πλατεία Μαβίλη 14, Ιωάννινα, Ιωαννίνων, Greece

Τι γεύση έχουν τα Χριστούγεννα;
Γεύση από Ηπειρώτικα προϊόντα!
Ανακαλύψτε τα, στην Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία Μαβίλη!
Διοργάνωση: Περιφέρεια Ηπείρου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Μελωδία των Χριστουγέννων

Ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa 7ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων, Αθήνας, Ιωάννινα, Ήπειρος, Greece

Μια ..."ανάσα" πριν τα Χριστούγεννα, το Epirus Palace Hotel - Congress & Spa, το Ars Nova Music School και η Myrtaly Congress συνδιοργανώνουν την εκδήλωση "Η Μελωδία των Χριστουγέννων", υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Ιωαννίνων
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων»

Ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial Φαρσάλων 182, Λάρισα, Greece

To Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα και διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webinar EEMH: Επιπλοκές πυλαίας υπέρτασης: συζήτηση περιπτώσεων

Online

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος διοργανώνει σειρά online εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με δωρεάν συμμετοχή. To πρώτο webinar, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00, με θέμα: Επιπλοκές πυλαίας υπέρτασης: συζήτηση περιπτώσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας / International Epilepsy Day

H Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.) και ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας, όπως έχει οριστεί η 12η Φεβρουαρίου 2024, με σύνθημα "Δώσε το ΣΤΙΓΜΑ σου, μην ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙΣ".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ioannina University Courses in Pathology – IUCP 2024

Hotel Epirus Palace, Ioannina 7 χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων, Αθήνας, Ιωάννινα, Greece

Ioannina University Courses in Pathology (IUCP) are postgraduate courses on selected topics of Human Pathology.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημερίδα: Η φαρμακολογία της επιληψίας στη σύγχρονη επιληπτολογία

Ξενοδοχείο Golden Age Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα, Greece

Ημερίδα με θέμα: "Η φαρμακολογία της επιληψίας στη σύγχρονη επιληπτολογία" διοργανώνει το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 στο ξενοδοχείο Golden Age στην Αθήνα, ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2η Εκπαιδευτική Διημερίδα «Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές»

Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Tο Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού (Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Διημερίδα
«Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές», την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στην Αθήνα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων

The Lake Hotel Αχέροντος 4, Ιωάννινα, Greece

To 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων (https://spaa.gr/), από 12 έως 14 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο "The Lake" στα Ιωάννινα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΙΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ιογενείς Ηπατίτιδες

Αμφιθέατρο Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο» Βασ. Σοφίας 114, Αθήνα, Greece

Ημερίδα με θέμα: ΑΙΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ιογενείς Ηπατίτιδες, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο».
Η ημερίδα διοργανώνεται από τη Β’ Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Εργαστήριο,
Ηπατο-Γαστρεντερολογικής Μονάδας, Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., ΓΝΑ «Ιπποκράτειο».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webinar EEMH: HBV/HDV Συζήτηση περιπτώσεων

Online διεξαγωγή

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος διοργανώνει σειρά online εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με δωρεάν συμμετοχή. To 2o webinar, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00, με θέμα: HBV/HDV Συζήτηση περιπτώσεων. Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.