Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΣΠΑ on the road!

Οκτώβριος 25, 2023 Οκτώβριος 29, 2023

Αξιότιμοι Κύριοι, Αξιότιμες Κυρίες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πρωτοβουλίας της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Europe in my Region #EUinmyRegion, που αποσκοπούν στην ανάδειξη της δράσης της ΕΕ για τις Περιφέρειες ολόκληρης της Ευρώπης, με στόχο την προβολή συγχρηματοδοτούμενων έργων, που υλοποιήθηκαν στην περιοχή μας.

 Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ και θα λάβουν χώρα στις πρωτεύουσες των 4 Περιφερειακών Ενοτήτων της Ηπείρου, από 25 Οκτωβρίου – 29 Οκτωβρίου 2023.

 Στο πλαίσιο αυτών των πανηπειρωτικών εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό, πληροφορίες για το σύνολο των έργων που υλοποιήθηκαν ανά περιοχή, με ιδιαίτερη στόχευση στους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το κινητό περίπτερο προβολής, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της ενημερωτικής αυτής προσπάθειας, θα επισκεφτεί διαδοχικά τις παρακάτω πόλεις:

Άρτα

  • Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, Δημαρχείο Άρτας

 Πρέβεζα

  • Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, Πλατεία Ανδρούτσου

 Ηγουμενίτσα

  • Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, Πλατεία Δημαρχείου

 Ιωάννινα

  • Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Οκτωβρίου, Πλατεία Μαβίλη

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το hi-tech κινητό περίπτερο προβολής, εξοπλισμένο με συσκευές υψηλής τεχνολογίας και οπτικο-ακουστικά μέσα, όπως επίσης και να πληροφορηθούν μέσα από συσκευές προσομοίωσης – εικονικής πραγματικότητας (VR) για τα έργα που υλοποιούνται στην Ήπειρο.

Επιπλέον, τις ημέρες διεξαγωγής των ενημερωτικών δράσεων, θα λάβουν χώρα παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στους ίδιους χώρους, όπως μουσικές εκδηλώσεις με τοπικά σχήματα, δημιουργική απασχόληση παιδιών, κλπ. (συμβουλευτείτε το κατά τόπους Πρόγραμμα).

Σας περιμένουμε όλους!

 

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΕΥΔ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

 ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Οκτώβριος 25, 2023
Τέλος:
Οκτώβριος 29, 2023
Κατηγορία Εκδήλωση:

Ήπειρος (Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα)

Greece